Požiar osobného auta, dopravná nehoda motocykla

02.10.2006 Celý región

Požiar osobného auta:\r\nBardejovskí policajti vyšetrujú včerajší požiar osobného auta na Komenského ulici v Bardejove.\r\nOsobné auto Peugeot 307 začalo horieť ...
Požiar osobného auta:
Bardejovskí policajti vyšetrujú včerajší požiar osobného auta na Komenského ulici v Bardejove.
Osobné auto Peugeot 307 začalo horieť okolo 03:30 h.

Plamene zničili celý interiér a prednú časť karosérie v priestore motora. 26 ročnému majiteľovi vznikla škoda vo výške 400 000. - Sk. Oheň taktiež poškodil vedľa zaparkovanú Škodu Octavia a Škodu Favorit. V prípade Octavie bola škoda vyčíslená na 150 000. - Sk a v prípade Favorita na 40 000. - Sk. K zraneniu osôb pri požiari nedošlo.
Zisťovateľ príčin požiarov z HaZZ v Bardejove určil ako predpokladanú príčinu vzniku požiaru zapálenie neznámej horľavej látky, rozliatej na prednej časti auta.

Dopravná nehoda motocykla:
Humenský policajný vyšetrovateľ vyšetruje včerajšiu dopravnú nehodu motocykla v obci Dúbrava, okr. Snina.
23 ročný muž z Poruby pod Vihorlatom, okr. Michalovce viedol o 14:30 h po ceste v Dúbrave v smere od obce Ubľa motocykel Yamaha. Pri jednom z rodinných domov prudko pridal plyn, načo stratil nad motorkou kontrolu, následne narazil do brány jedného domu, ktorú utrhol a spolu s motorkou spadol do záhradky pred domom. Motocyklista utrpel pri nehode len ľahké zranenia, ale jeho spolujazdkyňa (18r. ) utrpela ťažké zranenia, z ktorých sa bude liečiť 7-8 týždňov. Alkohol u vodiča nezistený.
Policajný vyšetrovateľ obvinil 23 ročného motocyklistu z prečinu ublíženia na zdraví.
 

Vyberte región

mark